Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tribu pelletált marha szervestrágya 25 kg

ZFW HORTISERVICE
6.354,00 Ft
5.175,00 Ft (4.074,80 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.179,00 Ft 19%
Menny.:db
Cikkszám: z322
6.354,00 Ft
5.175,00 Ft (4.074,80 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.179,00 Ft 19%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A TRIBÚ szarvasmarhatrágya granulátum ideális a talaj humuszanyagokkal történő gazdagításához. Ugyanazokkal a jellemzőkkel bír, mint az istállótrágya. Hónapokon keresztül érik, ez idő alatt többször átnedvesedik, majd komposztálódik, így biztosítva a humuszképződést.
Ezt követően a benne található víz alacsony hőmérsékleten dehidratálódik, elkerülve ezzel a szerves anyag elégését, így a fermentáció szerves alkotórész koncentráció-növekedést eredményez (65% szerves anyag tartalom). Az alacsony nedvességtartalom (10%) teszi lehetővé a gyorsan bomló pelletszerkezetet, így nedvesedés hatására a pellet könnyen és szinte azonnal feloldódik, a növények gyökerei számára azonnal hasznosíthatóvá válik.
Ez a különleges növényi tápanyag-koncentrátum jelentős mennyiségű humin-, fulvo- és aminosav vegyületet tartalmaz, nem csak a növény táplálásában, hanem a talaj mikrobiológiai életének működtetésében is fontos s szerepet játszik. Jelentős mennyiségű humin-, fulvo- és aminosav vegyületet tartalmaz, mely a növény táplálkozása során gyorsan és könnyen felvehetővé alakítja a talaj ásványi anyagait. A növény gyökérzete a szerves savak segítségével nagyobb mennyiségű ásványi anyagot képes hasznosítani. A TRIBÚ nem tartalmaz gyommagvakat, fertőtlenítő szereket és idegen anyagokat, könnyen adagolható, szállítható, raktározható, száraz pellet formában hosszú évekig károsodás nélkül tárolható.
TRIBÚ használat esetén, különösen az intenzív növekedési időszakban hiánybetegség-tünetek egyáltalán nem jelennek meg a növény lombozatán.
TRIBÚ alkalmazása egyértelmű költségcsökkentést, (kisebb műtrágyaigény!) termésmennyiség-növekedést és termésminőség-javulást eredményez.
Javul a növények szárazságtűrő képessége, vízháztartása, stressztűrése, télállósága, gazdagabb íz- és zamatanyagok és vitamintartalom alakul ki. Jelentősen gazdagabb virágzattal, intenzívebb színeződéssel, magasabb beltartalmi értékekkel számolhatunk.
A kisebb volumenű műtrágyahasználat környezetkímélő, kedvező hatású a talaj mikrobiológiai aktivitására, melynek döntő hatása van a talaj kémhatására és sófelhalmozására is. Szikes, meszes, magas pH-jú, (lúgos) talajok esetén rendszeres TRIBÚ adagolással közömbösíthető a káros sófelhalmozódás,
A mikrobiológiai egyensúlyi helyzet következtében a közömbös talaj pH (7,0-7,2) alakul ki.
Alapanyagok szarvasmarhatrágya 80%, lótrágya 20%
Kiszerelés 25 kg és 500 kg /csomag
Adagolás, Dózis 0,5 - 2,5 tonna /hektár

Hasonló termékek

Orgevit baromfitrágya

Cikkszám: 1189
Várható szállítás: 2024. május 27.
Raktáron

Stallatico marhatrágya granulátum. 25kg

Cikkszám: 002236
Várható szállítás: 2024. május 27.
.

Marhatrágya Florasca BIO 40L

Cikkszám: 1467B
Várható szállítás: 2024. május 27.
.