Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sövényvágó

Sövényvágók és magassági ágvágók

 

Szüksége van a sövényeinek rendszeres karbantartására, vagy az élősövények alakítása kreatív és szórakoztató tevékenység Önnek? Akár az egyik vagy másik állítás igaz Önre, szüksége lesz jó minőségű sövényvágóra – kínálatunkban találhat megfelelően kiegyensúlyozott, könnyű sövényvágókat. Természetesen választhat forgatható fogantyúval ellátott gépet, ami a gyakori használatot könnyíti meg. Magas sövények és ágak karbantartásához célszerű teleszkópos nyéllel ellátott magassági ágvágót választani. Biztonsági szempontból sövényvágóink vágószerkezete fékező mechanizmussal van ellátva, ami biztosítja a vágólap azonnali leállását, továbbá rendelkeznek biztonsági kapcsolóval, és természetesen a vágólapot védő burkolattal. A HECHT sövényvágókkal megoldható a vastagabb és vékonyabb ágak metszése is.

 

Ami a sövényvágók erőforrását illeti, választhat benzines,elektromos és akkumulátoros gépeink közül. Általános használatra az elektromos vagy akkumulátoros sövényvágóinkat ajánljuk. A benzinmotoros gépek abban az esteben lehetnek hasznosak, ha nincs a közelben elektromos áramforrás, vagy nem szeretnék, ha az elektromos kábel korlátozná a munkavégzést.

Rendezés:

HECHT 6025 - AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ

37.990,00 Ft (29.913,39 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HECHT6025

HECHT 610 - ELEKTROMOS SÖVÉNYVÁGÓ 600W, VÁGÓLAP:68 ELFORGATHATÓ FOG

27.990,00 Ft (22.039,37 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HECHT 610
A HECHT 610 elektromos sövényvágó forgatható fogantyúval ideális segítség minden kertbe az élősövények, bokrok karbantartásában.